Index över tidigare nummer
Det går bra att beställa föregående års tidningar. Årgång 1996-2010 kostar 140 kr/årgång, årgång 2011 och framåt, 295 kr/årgång (övriga Norden 495:-. Styckpris 75 kr/st (övriga Norden 95 kr/st). Betalas till postgiro 89 02 28-0. Glöm ej skriva vilken årgång/nr som önskas samt var de skall skickas.

2018

Nr 5. Artros
Fruset eller färskt - det beror på grönsak, Pia Andrea, hälsoskribent
Övervikt stark orsak till artros, Anette Lindquist, näringsmedicinsk terapeut
Antiinflammatorisk kost vid artros, Mikaela Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent
Fosforbrist kopplat till artros?, Harald Blomberg, leg läkare, psykiatriker
Gurkmeja mot smärta vid artros, Linda Fång, närings- och hälsoskribent
Näring för lyckat operationsresultat, Katarina Fornander, magister i biomedicin samt frilansskribent

Nr 4. Antrinutrienter
Jordärtsskocka kostfibrernas okrönta drottning, Pia Andrea, hälsoskribent
Antinutrienter - växternas skydd mot oss, Lina Åhlén, BSC, HONS
Nattskuggeväxter - älskade livsmedel som kan bidra till sjukdom, Annie Pettersson, Fil mag biologi, fil dr medicin
Antinutrienter - fytinsyra, tanniner, oxolat, och probiotika, Anette Lindquist, näringsmedicinsk terapeut
Lektiner och läckande tarm, Sofia Dahlgren, medicinsk kock samt certifierad näringsterapeut
Aktivera näringen i nötter och fröer, Mikaela Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent

Nr 3. Kvinnohälsa
Hämta kraft från naturens svampar, Pia Andrea, hälsoskribent
Naturlig hjälp vid klimakteriebesvär, Mikalea Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent
Kan hudens hälsa bli bättre av detox? Nina Jonasson, auktoriserad hudterapeut och näringsterapeut
Vad döljer sig i ditt smink? Sara Nomberg, näringsfysiolog och ekologisk hudvårdsterapeut
Motverka östrogendominans med rätt kost, Sofia Dahlgren, medicinsk kock och certifierad näringsterapeut

Nr 2. Sköldkörteln
Lipiden som gör dig skarptänkt, Pia Andrea, hälsoskribent
Sambandet mellan tarmfloran och sköldkörteln, Mikaela Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent
Systembiologiskt synsätt viktigt hos sköldkörtelpatienter, Lina Åhlén, BSC HONS
Sköldkörteln och autoimmunitet, Anette Lindquist, näringsmedicinsk terapeut
Mat för optimal sköldkörtelfunktion, Sofia Dahlgren, medicinsk kock och certifierad näringsterapeut
Varannan sköldkörtelsjuk mår inte bättre av sin medicin, sköldkörtelförbundet

Nr 1. Hjärnan, del 2
Grön superkraft för vitalare hälsa, Pia Andrea, skribent
Hjärnstark – hur motion och träning stärker hjärnan, Anders Hansen, psykiatriker och civilekonom
Demenssjukdomar behandlas framgångsrikt, Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och naturläkare
Synfel kopplat till demenssjukdomar, Joseph Mercola, leg läkare
Rätt kost i kampen mot demens, Sofia Dahlgren, medicinsk kock och certifierad näringsterapeut
Miljögifter och deras påverkan på hjärnan, Karin Pantzar, leg naprapat och naturläkare

2017
Nr 6. Hjärnan
Citronen - ett riktigt näringskalas, Pia Andrea, skribent
Stimulans för vitalare hjärna, Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare, naturläkare
Sömn tvättar hjärnan, Per Snaprud, vetenskapsjournalist
Förebygg Alzheimers med rätt kost och näring, Anette Lindquist, näringsmedicinare
Byggstenar till en hälsosammare hjärna, Sofia Dahlgren, medicinsk kock, certifierad näringsterapeut
MCT:s effekt på hjärnans funktion, Mikaela Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent

Nr 5. Virus
Vitlök – den stinkande rosen, Pia Andrea, skribent
Vanlig maginfluensa-virus triggar celiaki, Nina Törmark, journalist
D-vitamin i kroppens försvar mot virus, Mikaela Bjerring, hälsoskribent och näringsterapeut
Borreliafenomenet - den dolda epidemin, Cornelia Södergren, författare, terapeut och Thomas Tullholm, närings- fototerapeut
Kokos i kampen mot virus, Sofia Dahlgren, medicinsk kock samt certifierad näringsterapeut
Antibiotikaresistens – en tyst och långsam pandemi, Björn Olsen, författare och professor i infektionssjukdomar vid Uppsala universitet

Nr 4. Diabetes
Reducera insulinresistens med vinäger, Pia Andrea, skribent
Diabeteskosten - ett sorgebarn i vår tid, Ralf Sundberg, med.dr, docent och författare
Diabetes under lupp, Nina Törmark, journalist
Curcumin i kampen mot diabetes, Mikaela Bjerring, näringsterapeut och hälsoskribent
Med DNA mot en skräddarsydd framtid, Nina Törmark, journalist
Balanserat blodsocker en bra start på dagen, Sofia Dahlgren, medicinsk kock samt certifierad näringsterapeut 

Nr 3. Stress & Näringsbrister
Citronsyra - syra utan citron?, Pia Andrea, skribent
Rustad för stress, Nina Törmark, journalist
Bör du använda magnesiumtillskott? Sylvia Oppenheim, skribent och grundare av Hormoni
Triage-teorin - överlevnad idag framför överlevnad i morgon, Lina Åhlén, Bachelor of science, nutritional science
Ett bra stöd vid stressrelaterad näringsbrist: Maca, Sofia Dahlgren, medicinsk kock samt certifierad näringsterapeut
Sambandet mellan B-vitaminer och stress, Mikaela Bjerring, hälsoskribent och näringsterapeut

Nr 2. Mikrobiomet
Därför bör du enbart äta vildfångad lax från rena vatten, Pia Andrea, skribent
Var rädd om dina skyddsbakterier, Stig Bengmark, professor emeritus
Bakterier är våra vänner, Nina Törmark, journalist
Att leva i symbios med våra bakterier, Annika Gustafsson, boende på landet
Ändra din kost, ändra din mikrobiota, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Kan traditionellt tillverkad ost förbättra tarmfloran?, Tim Spector, professor i genetik

Nr 1. Härta och kärl
Oregano - superkrydda med fantastiska egenskaper, Peter Anskrin, skribent
Kolesterol - vän eller fiende? Ralf Sundberg, docent, leg läkare
Kväveoxid - skydd mot hjärt- och kärlsjukdom, Olle Haglund, medicine doktor
Pang på rödbetan, Nina Törmark, journalist
Kost mot åderförkalkning, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Arteriografi, Per-Arne Öckerman, professor emeritus Vitamin E, Ulla Robertsson, journalist

2016
Nr 6. Lymfsystemet
Stora effekter av yrba-te, Stig Bengmark, professor emeritus
Lymfsystemets roll i kroppen, Patrick Wahlberg, skribent
Hjärnans koppling till lymfsystemet, Pia Andrea, skribent
Stöd kroppens eliminering av avfallsprodukter, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Bättre immunterapi med en frisk tarmflora, Helene Sandström, vetenskapsjournalist

Nr 5. Cancer
Sulforafan mot cancer, Michael Greger, läkare Jod och bröstcancer, Sylvia Oppenheim, skribent Kosten som motverkar cancer, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock Skapa en dålig miljö för cancertillväxt, Pia Andrea, hälsoskribent Inget rosa skimmer runt det rosa bandet, Amanda Majava, hälsoskribent

Nr 4. Näring och träning
Smör från gräsätande kor nyttigaste fettet? Peter Anskrin, skribent
Minska ditt kroppsfett och öka muskelmassan samtidigt, Jonas Bergqvist, sjukgymnast och personlig tränare
Rörelse och näring - öka din energiproduktion med rätt näring, Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare
Kost för prestation, Martin Brunnberg, nutritionist
Ger solens strålar oss hudcancer? Amanda Majava, hälsoskribent

Nr 3. Övervikt
Svarta sesamfrön - hälsobringande och näringsrika, Pia Andrea, hälsoskribent
Vikten av rätt bakterier, Helene Sandström, vetenskapsjournalist
Hormonstörande ämnen programmerar oss till övervikt och diabetes, Nina Törmark, journalist
Kickstarta din metabolism, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Valde bort socker - gick ner i vikt och fick hälsan åter, Åsa Holmgren, personlig assistent

Nr 2. Blodsockret
Kryddors positiva effekter, Anna Tillberg, näringsterapeut
Lev längre balansera ditt blodsocker, Ann Fernholm, vetenskapsjournalist och författare
Balansera ditt blodsocker och ge dig själv en chans att blomstra, Sofia Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Sött, sötare, sjukt, Helens Sandström, vetenskapsjournalist
Normala blodsockernivåer länkat till minnesförlust, Pia Andrea, hälsoskribent

Nr 1. Huden och detox
Du blir vad du äter, eller du blir vad din kropp tar upp, Anna Tillberg, näringsterapeut Huden – skönhet kommer från insidan, Lina Åhlén, BSc Nutritional Science samt näringsskribent
Mat för vacker och glänsande hud, Sofia Dahlgren, näringsterapeut och medicinsk kock
Detoxa huden från syntetiska kemikalier, Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolog
Miljöföroreningar – det största hälsohotet, Helene Sandström, vetenskapsjournalist

2015
Nr 6. Ångest
Sambandet mellan ångest och hormoner av Syliva Oppenheim, hälsoskribent
Teanintillskott för bättre avslappning och hälsa av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och naturläkare
Risk för bipolär sjukdom med SSRI-preparat av Helene Sandström, vetenskapsjournalist
Litium och mentalt välmående av Pehr-Johan Fager, författare och fil kand i kemi och biologi
Njut av en måltid som ger näring till ditt nervsystem av Sofia Dahlgren, medicinsk kock, Certifierad Näringsterapeut på College of Naturopathic Medicine (CNM), London.
Dämpa panikångest med hållbara metoder av Pia Andrea, frilansskribent
Honung – dunderkur eller sockerfälla? Del 3 av Anna Tillberg, näringsterapeut

Nr 5. Magnesium
Magnesium livsviktigt grundämne - krävs för vår energi av Sylvia Oppenheim, hälsoskribent
Magnesiumbrist - en bidragande orsak vid flera psykiatriska besvär av Nina Törmark, journalist
Magnesiumbrist vanligt i västvärlden av Ulla Robertsson
Den intuitiva dieten, Helene Sandström av vetenskapsjournalist
Slappna av och njut av en magnesiumrik smoothie av Sofa Dahlgren, certifierad näringsterapeut och medicinsk kock
Ekologisk mat som läkning och skälvterapi av Elisabeth von Essen, fil.dr.
Honung - dunderkur eller sockerfälla? av Anna Tillberg, näringsterapeut

Nr 4. Fluor
Fluor i tandvården ett välkänt cellgift av Jan Sällström, , F.Dr., Docent i experimentell patologi
Fluor blir allt mer ifrågasatt – samtidigt görs försök där fluor tillsätts i mjölk av Nina Törmark, journalist
Fiberrik sommargröt som stödjer utsöndring och eliminering av östrogen av Sofia Dahlgren, medicinsk kock, studerande till Certifierad Näringsterapeut på College of Naturopathic Medicine (CNM), London
Endometrios – en folksjukdom med stor okunskap av Sylvia Oppenheim, hälsoskribent
Gör din egen hälsosamma tandkräm av Ulla Robertsson
Honung – dunderkur eller sockerfälla? Av Anna Tillberg, näringsterapeut

Nr 3. Gluten
Glutenintolerans – stort mörkertal hos befolkningen av Helene Sandström, vetenskapsjournalist
Gluten, matsmältning och tarmdysbios – analyser och diagnostik av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare, naturmedicinare
Måltid som gynnar läkning av tarmen av Sofia Dahlgren, medicinsk kock, studerande till Certifierad Näringsterapeut på College of Naturopathic Medicine (CNM), London
Celiaki och glutenintolerans bör diagnostiseras av Nina Törmark, journalist
Kombucha – en tusenårig välgörande dryck av Anna Tillberg, näringsmedicinare

Nr 2. Probiotika
De spännande probiotiska bakterierna av Olle Haglund medicine doktor
Tarmfloran påverkar dina gener av Yvonne Wettergren, docent i molekylär medicin
Vad är jordbaserad probiotika? Av Sylvia Oppenheim, hälsoskribent
Dra ner på sockret och håll dig frisk av Nina Törmark, journalist
Livsstil och matvanor avgör din framtida hälsa av Stig Bengmark, professor emeritus samt professor Londons Universitet
Avokado – en ovanligt nyttig frukt av Karin Johansson, skribent

Nr 1. Inflammation

Kronisk inflammation – sjukdomars moder av Stig Bengmark, professor emeritus
Undvik kronisk inflammation med rätt livsstil av Katharina Hedström, vetenskapsjournalist
Välj antiinflammatoriska mediciner från naturen av Helene Sandström, vetenskapsjournalist
Klinisk depression och dess koppling till inflammation av Nina Bailey, BSc, MSc, PhD ANutr
Munhålan speglar inflammation i kroppen av Helene Sandström, vetenskapsjournalist
Kaffets hälsofördelar av Anna Tillberg, näringsmedicinare

2014
Nr 6. Blodtrycket
Lättare tryck naturligt av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Strategier för att förebygga högt blodtryck av Joseph Mercola, läkare
Ta D-vitamin för dina kärl och ditt blodtryck av Joseph Mercola, läkare
Behöver vissa öka sitt saltintag? av Ulf Ljungblad, cirkulationsfysiolog, med. dr
Ljus sänker blodtrycket av Sylvia Oppenheim, författare
Kaffe – föryngringskur för hjärnan? av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 5. Männens sjukdomar
Naturliga strategier som gynnar mäns fertilitet av Karin Johansson
Hälsofördelarna med att äta inälvsmat av Joseph Mercola, läkare
Pumpafröolja – hjälp mot mäns skallighet av Karin Johansson
Funktionsmedicinsk konferens – nu bevisat att mat är medicin av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Bättre hörsel med näring av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Kaffe – vän eller fiende? av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 4. Åldrandet
Behovet av effektiv detox för ett friskt åldrande av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och författare
Sakta ner åldrandet med hormoner av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Okinawa – ungdomens källa av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Hur mat kan skydda dig mot Alzheimers av Joseph Mercola, läkare
Gurkmeja kan motverka demens av Sayer Ji, utbildare, författare och grundare av GreenMedInfo.com

Nr 3. Miljögifter i vår vardag
Stor exponering av hälsofarliga kemikalier och plaster i hemmen av Karin Johansson
Läkemedlens påverkan på oss och vår miljö av Åke Wennmalm, professor och fd miljödirektör i Stockholms läns landsting
Armbryterska med stort engagemang för miljön av Heidi Andersson
Hormonbalans, xenobiotika och framtida generationer av John Lee, med. dr. och Virgina Hopkins
Blommor och bekämpningsmedel – döden i buketten av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Vi sätter fokus på kanelen! av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut

Nr 2. Fasta
Fasta bäst med motion och lågkolhydratkost av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Kort- eller långtidsfasta – vilket är att föredra? av Emese Gerentser, medicinsk journa.list
Fastekur för längre liv av Henrik Ennart, journalist
De vanligaste myterna om fasta och diet av Martin Berkhan, näringskonsult
Måste vi äta hela tiden? av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 1. Sömn

Sömnlöshet en epidemi av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Melatonin – hormonet som styr sömnen av Sylvia Oppenheim, författare
Stress, sömn och sömnmedel av Anna Dahlman, journalist
Glutation – cellens viktigaste försvarare av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och författare
Den onödiga sömnen? av Karin Johannisson, professor idé och lärdomshistoria
Mat för bättre sömn av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

2013

Nr 6. Barnlöshet

En högtekonolgisk hormonmaskin av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Bättre förutsättningar för graviditet med hjälp av näring av Lina Åhlén, BSc Nutritional Science
Utsatt redan från födseln av Anders Friström, journalist Naturskyddsföreningen
Barnlöshet och sorgbearbetning av Susanne Nilsson, kursledare Svenska institutet för sorgbearbetning
Histaminintolerans av Ulf Bengtsson, med. dr. och docent Sahlgrenska akademin
Kokosolja – fett med hög hälsostatus av Göran Petersson, biträdande professor i kemisk miljövetenskap Chalmers

Nr 5. Näring och kroppsterapier
Manuella terapier – vad ska man välja? av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Att lära med kroppen och frigöra sin förmåga av Christina Schön-Ohlsson, med. dr. universitetslektor och legitimerad sjukgymnast
Hårmineralanalys och behandling av muskelbesvär av Sture Thorngren, näringsterapeut och certifierad massageterapeut
Metylering – en nyckel till god hälsa av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och författare
Yoga – vägen till bättre hälsa och inre ro av Anna Dahlman, journalist
Grönkål – den bortglömda supermaten av Sayer Ji, utbildare, författare och grundare av GreenMedInfo.com

Nr 4. Barnsjukdomar
Näringsmedicinsk behandling av barnsjukdomar av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Enkla tips som stärker barnets immunförsvar av Cindy Stoa, sjuksköterska, näringsterapeut och idrottsmassör
Mat för friskare och starkare barn av Gunnila Blomberg, friskvårdskonsult och beteendevetare
Vitaminer och mineraler ökar barnens intelligens av Magnus Nylander, med. dr., legitimerad tandläkare
Polio och likheterna med skador från DDT av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Amning och framtida hjärt-lunghälsa av Patrick Wahlberg, ekonom och hälsobloggare
När glutenfritt inte löser problemen av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 3. Epilepsi
Kost och näringsterapi vid epilepsi av Lina Åhlén, BSc Nutritional Science
Integrativ medicin mot epilepsi av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Frisörer och deras kunder utsätts för farliga kemikalier av Ia Röhl
Zink effektivt vid prostataförstoring och cancer av Per I. Adolfsson, med. dr.
Svensk komplementär medicinare gör succé i USA av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Varför alla mår bra av att låta bli vete av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 2. pH
Stick din gamla surdeg! av Ragnar Rylander, professor i miljömedicin
Syra-basbalansens roll vid avgiftning och kronisk sjukdom av Deanna M. Minich, klinisk nutrionist, Jeffrey S. Bland, biokemist och näringsforskare
Dålig andning försämrar kroppens pH-balans av Lina Åhlén, BSc Nutritional Science
pH-manipulering kan bota cancer av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Varför alla mår bra av att låta bli vete av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

Nr 1. Epigenetik

Kost och livsstil kan gå i arv av Lina Åhlén, BSc Nutritional Science
Epigenetiken lär oss att leva rätt av Jack Kruse, med. dr.
Livsstilsfaktorer som bromsar åldrandet av Peter Wilhelmsson, näringsmedicinare och författare
Cancer är ingen genetisk sjukdom av Helene Sandström, vetenskapsjournalist och certifierad näringsterapeut
Varför alla mår bra av att låta bli vete av Anna Tillberg, certifierad näringsterapeut

2012
Nr 6. Fytokemikalier
Nr 5. TKM och näring
Nr 4. Matsmältningen
Nr 3. Odling
Nr 2. Hjärt- kärlhälsa
Nr 1. Bakterier

2011
Nr 6. Ögonsjukdomar
Nr 5. MS
Nr 4. B-vitaminer Läs exempel >>
Nr 3. Smärta
Nr 2. Matintoleranser
Nr 1. Depression

2010
Nr 6. Binjurarna Läs exempel >>
Nr 5. Massage och näring Läs exempel >> Läs exempel >>
Nr 4. Hudsjukdomar
Nr 3. Alzheimers
Nr 2. Medicinsk geologi
Nr 1. Kvinnors hälsa

2009
Nr 6. Superfood Läs exempel >>
Nr 5. Njurarna
Nr 4. Ayurveda
Nr 3. Antioxidanter
Nr 2. Parkinsons
Nr 1. Kolesterol och alternativ till statiner

2008
Nr 6. Levern
Nr 5. Proteiner
Nr 4. Vaccinationer
Nr 3. Cancer
Nr 2. Fettlösliga vitaminer
Nr 1. Dags att välja framtid

2007
Nr 6. Graviditet
Nr 5. Levande föda och annan kosthållning
Nr 4. Autoimmuna sjukdomar
Nr 3. Sömn
Nr 2. Träning och näring
Nr 1. Psykiska sjukdomar

2006
Nr 6. Läkemedelsbiverkningar
Nr 5. Energimedicin
Nr 4. Beroendesjukdomar
Nr 3. Sköldkörteln
Nr 2. Miljögifter
Nr 1. Adaptogener Läs exempel >>

2005
Nr 6. Migrän
Nr 5. Ämnesomsättningen
Nr 4. ADHD
Nr 3. Reumatism
Nr 2. EU och kosttillskottsdirektivet
Nr 1. Huden

2004
Nr 6. Utbrändhet
Nr 5. Barn och ungdomar – hälsa och vikt
Nr 4. Aloe Vera Läs exempel >>
Nr 3. Hjärta, kärl och cirkulationen Läs exempel >>
Nr 2. Ekologisk odling och KRAV-märkt mat Läs exempel >>
Nr 1. Förkylning och vaccinationer Läs exempel >>

2003
Nr 6. Prostata o urinvägsbesvär Läs exempel >>
Nr 5. Kaffe och läskedrycker och dess påverkan på vår hälsa Läs exempel >>
Nr 4. Inflammatoriska tarmsjukdomar Läs exempel >>
Nr 3. Co-enzym Q 10 Läs exempel >>
Nr 2. Sojaprotein För- och nackdelar
Nr 1. Livets Vatten

2002
Nr 6. Viktminskning
Nr 5. Sambandet margarin och sjukdomar
Nr 4. Näring och Mentala hälsan
Nr 3. Näring och Munhålan  Läs exempel >>
Nr 2. Magnetterapi
Nr 1. Enzymer

2001
Nr 6. EDTA-kelering och hjärt- och kärlsjukdomar
Nr 5. Hormoner
Nr 4. Aspartam och andra tillsatser
Nr 3. Fettsyror och hälsa  Läs exempel >>
Nr 2. Klimakteriet
Nr 1. Kost och cancer

2000
Nr 6. Barn och hälsa  Läs exempel >>
Nr 5. Ledbesvär och glukosamin
Nr 4. Elöverkänslighet
Nr 3. Fetma och övervikt
Nr 2. Benskörhet + mjölkartikel
Nr 1. Candidaproblematiken

1999
Nr 6. Stress  Läs exempel >>
Nr 5. Genmanipulerad mat
Nr 4. Tänder och hälsa
Nr 3. Mag-tarmproblematiken
Nr 2. Immunförsvaret  Läs exempel >>
Nr 1. Oro, ångest, depression

1998
Nr 6. Ätstörningar
Nr 5. Diabetes
Nr 4. Fibromyalgi & kronisk trötthetssyndrom
Nr 3. Neurologiska sjukdomar
Nr 2. Ofrivillig barnlöshet
Nr 1. Dyslexi och hyperaktiva barn  Läs exempel >>

1997
Nr 6. Avgiftning
Nr 5. Astma & allergi  Läs exempel >>
Nr 4. Mag- & tarmproblem
Nr 3. Cancersjukdomar
Nr 2. Kvinnosjukdomar
Nr 1. Funktionell medicin

1996
Nr 6. 40 hot - 40 bot
Nr 5. Hjärt-kärlsjukdomar
Nr 4. Hjärt-kärlsjukdomar
Nr 3. Vaccinationer
Nr 2. Virus-infektioner
Nr 1. Alternativ-kontra skolmedicin